Pepping, tack!

Muuuuu, vill inte gå till skolan. Mitt huvud behöver vila?! Eeeen endaste liten dag utan spanska, bara för att smälta allt, men ne, det går junte sörru. Helgen gick åt till att råplugga (som om det hjälpte...) och nu är vi på't igen. Huh! Sov dåligt inatt, trött idag och strax skola... Så kom igen nu! Jag vill ha lite peppande ord att läsa när jag kommer hem igen! :)

Ha en fin dag! ♥


Kommentarer
Postat av: mamman

ÄLSKLING!!! YOU CAN MAKE IT!! Du vet att det brukar gå över, så håll uuut! Jag hade en sån vecka förra veckan; PEST!!! Men, men det går!!! LOVE YOU!!!

2010-05-25 @ 10:04:23
Postat av: Sara

Håller med Karin! Det blir sådär ibland, ganska ofta för mig faktiskt! Som idag, jag har tenta om en vecka, ändå sov jag till nyss! :P

Du mår snart bättre igen! Slappna av och känn ingen stress, utan gör det bara :)

Puss puss!! (Jag kommer om 17 dagar!)

2010-05-25 @ 13:11:14
Postat av: Johanna

Håll ut och tänk på allt underbart du har omkring dig till skillnad mot om du hade varit här hemma i gråtrista, idag mulna och regniga Sverige...då hade det varit ännu trögare att plugga!!! Hamnade här av en slump då jag såg ett inlägg du skrivit på Kanarieforum.. ska nämligen åka ner till ön på lördag och är lite fundersam över väder.. om du vill får du gärna skriva en kommentar här så går jag in o kikar... det jag undrar är på nätterna, är det så varmt att man bara kan gå barbent o med klänning?? eller bör man ha tights o kanske nån kofta?? Har varit på ön många ggr och vid olika årstider men trots det blir jag alltid lika kluven när jag ska packa!!! så råd mottages GÄRNA!! Tack och stort lycka till med din spanska, gud va kul att lära sig.. o att bo i Las Palmas..underbart - njut av tiden!

2010-05-25 @ 13:45:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0