Haricut and friends

Hej hörrni! Jupp, att ni får ett inlägg är ett tecken på att helgen är över, igen. Veckorna går fort, och helgerna ännu fortare. Synd, men så är det... Idag kommer något ni väntat länge på: före och efterbilder på frisyren samt en bild på tre av mina älskade vänner från Arguinegúin! Så, min helg, då kör vi:

Började med att jag tog bussen i fredags till Arguinegúin, fixade ett rum, tjötade med Zeben i baren och drack några farligt goda Tinto Veranos = rödvin och fanta. Nam-nam! (Eller hur, mamma!?) Spenderade en timme på klipporna på stranden i solnedgången och bara njöt, drack lite vin på rummet, duschade o fixade lite och spenderade kvällen i baren med Antonio, alla sköna spanjorer och drinkar. Somnade vid ett, satte klockan på 9, vaknade av ett sms KLOCKAN ELVA OCH TRETTIOFEM!? What? Tydligen väldigt trött och behövde sova ut, och det fick jag ju göra, så ja, det kan man ju se som bra. Nån timmes skitsnack i baren och sen blev det sola av. Kvällen spenderades i baren.

Och idag då. Vaknade 8:30, satt på uteplatsen o pluggade spanska, hängde i baren och snackade (otippat, haha) och solade lite. MEN HÖRRNI! Sen var det ju dags för Nadal - Söderling! Ryktet hade spridit sig (undrar från vem, hrrhmmm... ;)) att om Spanien vann skulle jag springa naken runt poolen och om Sverige vann skulle Z göra samma sak. Jikes. Det var jag mot världen, kan jag säga, haha. När det var avgjort smög jag till baren och sökte hjälp istället, men det var så kul! Spanjorer är så otroligt öppna och sköna, ärliga, pratar mycket men verkligen bara på ett trevligt sätt. Störtkul! Anyhow, det slutade med att jag tog av mig kläderna och sprang ett varv bland alla människor. HAHA! NEJ! Så slutade det verkligen inte! Jag kom undan, som tur var :) Vad mer, vad mer? Njae, det var väl det, skulle jag tro.

Bilder kommer här!


Before and after/Hair and no hair...


Pedro, Iraira och Zeben



De här ska drickas i stoora glas. Så äre'ba!




♥♥♥
♥♥


Kommentarer
Postat av: Mamman

Jaaa du blev ju jättefin i håret ju! Några kommentarer? Och Z....fining! Poss!

2010-06-06 @ 21:24:32
Postat av: Anonym

Jätte fin i håret ju :) Du passar verkligen i det :)

2010-06-06 @ 21:37:03
Postat av: Sara

HARICUT! :D ett mail kommer snart!

2010-06-07 @ 09:11:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0